Online bieden bij Magister Makelaars

Wilt u dat uw woning met de hoogst mogelijke prijs wordt verkocht? Dan is het online biedsysteem bij Magister Makelaars waarschijnlijk de beste optie. Niet alleen is het gehele biedproces volledig inzichtelijk voor alle deelnemers, ook

 • u als verkoper kunt realtime alle biedingen volgen. Magister Makelaars is een van de weinige makelaars die dit systeem hanteert. Wanneer zij uw woning op Funda hebben geplaatst, worden, in onderling overleg, bezichtigingen gepland.

  Online biedingen op uw woning 

 • Wanneer de bezichtigingen zijn geweest, dan kan het online bieden op uw woning beginnen. Vaak wordt er een specifieke eindtijd afgesproken die dan ook duidelijk gecommuniceerd wordt naar alle geinteresseerden. Magister Makelaars garandeert vanzelfsprekend de anonimiteit van de biedingen. U kunt wel de biedingen zien, echter niet zien wie er aan het bieden is. Tot op het laatste moment mag er geboeden worden.

  Daarna heeft u als verkoper de mogelijkheid om te gaan voor het hoogste bod of voor het bod met de meest aantrekkelijke voorwaarden. Denk hierbij aan de mogelijkheid tot snel passeren van de woning of juist andersom, een langere tijd om zelf een andere woning aan te kopen of te verbouwen. U kunt hierbij ook denken aan acceptatie van overname van zaken. Teveel om op te noemen. 

 • Een verkoopproces met een vaste eindtijd

  In de huidige marktsituatie worden woningen redelijk snel verkocht. Wanneer u gebruikt maakt van het online biedsysteem van Magister Makelaars, zult u merken dat uw woning in de meeste gevallen binnen 3 weken verkocht is. 

  Wilt u contact opnemen met Magister Makelaars, klik dan hier.

Copyright © 2009 - 2021 LDB Sales B.V.